Du är älskad!

Jag tyckte att det kändes så negativt när jag lade ut förra bloggen, så jag ville komma med en mer positiv ganska snart.

Igår var jag på kalas hos vårt 10-åriga barnbarn. Vad roligt det är att ge presenter till barnen. Men att ge till vuxna är inte lätt, så här kommer ett bra presenttips.

När jag fyllde 60-år fick jag en glasburk med papperslappar. Där har vänner, bekanta, släktingar och familjen fyllt i om mig, om vad jag är och om mina egenskaper.

Jag har berättat om burken tidigare i bloggen. I morse fick jag en lapp som jag inte sett tidigare. Du är älskad! stod det på lappen. Att vara älskad är bra mycket viktigare än att få ett Ja från ett förlag eller att lyckas i sitt yrkesliv.

Vem som hittat på denna burk med lappar vet jag inte. Inte heller vem som skrivit just den här texten på papperslappen. Men det jag vet är att det nog var en av de finaste presenterna. Den räcker länge.

Så ett tips till en present till en älskad vän eller släkting är just en sådan burk.

Kommentera gärna. Tyvärr får du inget mail när någon skriver svar på din kommentar, utan du måste komma tillbaka själv till bloggen och kolla om någon svarat på din kommentar.


Vill du veta när nästa blogginlägg kommer. Anmäl dig här!

Du kanske också gillar

2 kommentarer

  1. Hej Ulla!
    Jag fick en sån burk när slutade på mitt förra jobb. Härligt och vilken skatt.
    Jag lägger till en lapp :
    – några få intensiva dagar, men jag tänker ofta på de dagarna och dina texter finns kvar i huvudet. Kram

    Anna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *