Att fylla 11 år

När jag var på vårt barnbarns 10 års kalas funderade jag hur det var för mig när jag fyllde 10 år. Jag sökte efter en gammal dagbok, men hittade inget om 10 årsdagen. Men däremot om när jag fyllde 11 år. Så här står det i dagboken:


Söndagen den 17 december

Idag hade jag vaknat kl halv 2 för jag hade födelsedag då. Jag somnade om kl 3 på natten. Sen vaknade jag kl halv 7 igen, sen låg jag vaken resten av dagen. Kl 9 kom mamma, pappa, Barbro och Åke in till mig och gav mig presenter. Av mamma och pappa fick jag ett tennisracket och av Åke fick jag en popmascot och av Barbro fick jag en liten docka som heter Peggy pocket.

Sen for jag till mormors rum och visade presenterna och då fick jag en Kittybok som heter Kitty och den maskerade mannen.


Det var allt från dagboken och om dagen jag fyllde 11 år. Troligtvis hade jag ett kalas och vi fick risgrynsgröt, för det fick jag alltid på min födelsedag.

Bilden ovan föreställer min mamma, min bror Åke och jag sommaren när jag var 11 år.

Vad minns du när du var 10-11 år?

Kommentera gärna. Tyvärr får du inget mail när någon skriver svar på din kommentar, utan du måste komma tillbaka själv till bloggen och kolla om någon svarat på din kommentar.


Vill du veta när nästa blogginlägg kommer. Anmäl dig här!

Du kanske också gillar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *