Utseende

Att vara vacker är viktigt för många. Visst har jag önskat många gånger att jag varit vackrare, men jag vet att jag duger ändå. Men att vara vacker, att vara inne att vara “rätt” är inte lätt. När jag var liten och ungdom, så gillade alltid jag och min syster olika personer i de band som var populära. Hon gillade ofta trummisen och jag sångaren. De som var snygga då, kan inte våra barn se det vackra, speciella med. På samma sätt har jag svårt för en del som hörs vara tilldragande nu för tiden. Så utseende är en modesak.

Men även kroppsstorlek är en modesak. Men ganska länge har det varit bra att vara smal. Men förut var det runda ett ideal. Vi har det inte lätt som människa. Sen får vi ju inte glömma kläderna. Där växlar modet så fort, så det man kan vara säker på är att man troligtvis är “ute”.

Jag plockade fram lite blider av mig själv. Jag tänkte på olika frisyrer jag haft under årens lopp. Olika glasögon jag haft.

Det är olika åldrar på mig själv. Olika frisyrer, olika hårfärg, olika glasögon och kläder. Men allt är samma person. Sen kan man ju se mig som liten i den översta bilden. Det är också samma person. Visst förändras utseendet, men vi är ändå samma människa. Däremot utvecklas vi förhoppningvis under åren och blir klokare.

Vem är vacker, vem är “inne” och vem vill du vara nära? Det behöver inte vara samma person. Jag själv vill helst vara den person som man vill vara nära.

Kommentera gärna. Tyvärr får du inget mail när någon skriver svar på din kommentar, utan du måste komma tillbaka själv till bloggen och kolla.
Vill du veta när nästa blogginlägg kommer. Anmäl dig här!

Du kanske också gillar

1 kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *