Allt förlöper inte fint – Eller – Att skicka in till bokförlag

Jag har nu hunnit få tre nej från bokförlag på min bok ”Arv, miljö och en frysbox”. Inte så kul och visst blir man ledsen varje gång. Men då får jag bara kämpa vidare.

 Tänkte att jag skulle dela med mig hur de skriver sina Nej. 


Nej tack 1.

Hej Ulla!

Tack för att vi fick ta del av ditt manus Arv, miljö och en frysbox.

Tyvärr har vi nu beslutat att tacka nej till erbjudandet om utgivning. Varje år får vi in cirka 1 000 svenska manus och utgivningsförslag till förlaget och av dem ger vi endast ut ett fåtal.

På grund av den stora mängden manus har vi sällan möjlighet att ge personliga omdömen.

Nej tack 2.

Hej Ulla,
Tack för att vi har fått ta del av ditt manus. Dessvärre har vi beslutat oss för att tacka nej till utgivning av Arv, miljö och en frysbox. Vi får in ett mycket stort antal manus varje år och har därför endast möjlighet att ge utförligare kommentarer i ett fåtal fall.

Tack för att du vände dig till oss!

Nej tack 3.

Hej!

Tack för erbjudandet att ge ut ditt manus. Efter en första bedömning har vi kommit fram till att vi inte är rätt förlag för det du skrivit. Piratförlaget har en relativt liten utgivning och vi antar sällan nya författare. Vi hoppas att du hittar ett annat förlag och önskar dig lycka till.


Däremot vet jag inte hur ett JA TACK ser ut. Jag väntar och hoppas.

Kommentera gärna. Tyvärr får du inget mail när någon skriver svar på din kommentar, utan du måste komma tillbaka själv till bloggen och kolla om någon svarat på din kommentar.


Vill du veta när nästa blogginlägg kommer. Anmäl dig här!

Du kanske också gillar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *