Om jag ägde en kiosk

Jag hittade en skrivbok som det stod Uppsats, Ulla Lundström, Klass 4 B.
Det var roligt att läsa de olika uppsatserna jag skrivit. Här tänkte jag dela med mig av den som hette: Om jag ägde en kiosk.

Om jag ägde en kiosk

Om jag ägde en kiosk skulle jag placera den i en stad på en station. Jag skulle ha massor av karameller och glass, frukt och tidningar mm. Min kiosk skulle vara öppen på vardagar från 10.00 till 13.00. Sen skulle jag vara ledig en timme. Sen arbetar jag från 14.00 till kl 18.00. Sen skulle jag vara ledig igen. Sen börjar jag igen kl 19.30 till 23.30. Då är dagen slut.
Varje dag tar jag hem något. På lördagarna tar jag hem lite karameller. Andra dagar tar jag hem en tidning eller lite frukt eller en bok eller något annat.
Jag tyckte mycket bra kunderna. Jag tyckte bäst om dem som pratade glatt och handlade mycket.
På lördag skulle kiosken vara öppen från kl 2.00 till kl 15.00. Sen börjar jag igen kl 16.00 till 21.00. Sen börjar jag igen lö 21.30 till 24.00. Men inte alla lördagar.
På söndag vet jag inte riktigt.

Ulla 10 år var tydligen mycket intresserad av öppettiderna. Jag minns att jag alltid gillat uppsatsskrivandet. Det lärarna främst klagade på var att jag skrev för långt. Men jag kanske delar med mig av en längre uppsats sedan. Den som heter Papegojan och guldfisken.

Nu har det slutat regna, så snart ska vi ut på stan.

Kommentera gärna. Tyvärr får du inget mail när någon skriver svar på din kommentar, utan du måste komma tillbaka själv till bloggen och kolla om någon svarat på din kommentar.
Vill du veta när nästa blogginlägg kommer. Anmäl dig här!

Du kanske också gillar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *