Baka kakor

Jag gjorde glass en dag och använde en halv burk med kondenserad mjöl. Vad gör man med resterna i en öppnad burk? Jag hittade ett recept på kakor med choklad och kondenserad mjölk i. Fick tummen upp av barnbarnen Tuva och Thilda. Så här får ni ett recept. Bilden är från marias mat.nu.

https://www.mariasmat.nu/2018/09/24/kaka-med-kondenserad-mjolk/

Det är spännande att försöka använda upp alla sina rester. Det blir många spännande maträtter eller kakor.

Idag blir det gnocchi med svamp och fetaost till middag. Det är också ett recept jag hittade på nätet, men tyvärr hittar jag inte igen det längre, så det får bli improvisation som vanligt. Jag sökte på gnocchi och hittade receptet där jag faktiskt hade alla ingredienser hemma.

Nästa gång blir det att söka på sötpotatis. Köpte hem det i förrgår, men har ingen aning vad jag ska använda det till. Har gjort ugnsrostad sötpotatis och sötpotatispure. Alltså mer tillbehör till annan mat. Men tänkte denna gång att sötpotatisen skulle vara huvudnumret. Får söka vidare. Det blir nog mat på lördag eller söndag. Några tips?

Skicka gärna en kommentar i kommentarsfältet. Tyvärr får du inget mail om jag svarar på din kommentar, utan du får komma tillbaka till bloggen för att se vilka fler kommentarer som kommit in. För min blogg fungerar ju inte som Facebook.

Vill du veta när nästa blogginlägg kommer. Anmäl dig här!

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *