Att fira ledighet

När jag slutade jobba fick jag en present av Bosse. Det var en tågresa till Ö-vik, middag på restaurangen Linnea och Peter och en natt på hotell i Ö-vik. Men så kom Corona och inget blev som man tänkte.

Men tiden har gått och vi har vant oss vid avstånd, tvätta händer och allmän försiktighet. Så den 30 september tog vi bilen och åt vår middag. Jag uppskattar verkligen att äta god mat. Jag tycker om att laga egen mat, men lyckas aldrig få till det lika gott. Den enda nackdelen är att jag aldrig orkar äta så mycket som jag önskar. Det blev en förrätt och en varmrätt. Någon efterrätt orkade vi inte. Jättegott var det.

Vi började prata om vad man kan göra för att förgylla denna tid. Det finns ju så mycket att se även i närområdet. Vi valde att åka förbi Järnäsklubb på vägen hem. Fint, mysigt. Men tyvärr är ju caféet stängt den här tiden på året.

Vi pratade också om att göra ett besök i Sorsele där jag vuxit upp. Titta på vad som förändrats och vad som är sig likt. Och bo på hotell Gästis. (som det inte heter längre). Ska bli spännande.

Jag är fascinerad av att man faktiskt bara kan åka iväg. Att man inte har en massa måsten. Ett bra liv, med andra ord!

Kommentera gärna. Tyvärr får du inget mail när någon skriver svar på din kommentar, utan du måste komma tillbaka själv till bloggen och kolla.
Vill du veta när nästa blogginlägg kommer. Anmäl dig här!

Du kanske också gillar

2 kommentarer

  1. Det låter härligt att bara ge sig iväg! Och att fira är bra! Min mamma har sagt till mig att man ska passa på att fira när man har chansen! 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *