Boktips

Har fått frågan om jag inte kan ge några boktips. Visst kan jag det. I dessa oroliga tider läser jag gärna Feelgood, då det känns skönt med bra slut. Jag får många tips från en grupp i facebook som heter Feelgoodfredag. Många boktips och bara snälla kommentarer. En otroligt trevlig och positiv grupp. Gå gärna med i den gruppen.

Men vad läser jag just nu. Jag plockade fram några som fanns hos mig.

Pocketböckerna

Först mina pocket böcker. Tomas Sjödins böcker är aldrig fel. Han skriver så bra och riktigt. Här en mängd kåserier.
Sophie Kinsella skriver Feelgood, varm och lättläst.
Nina Wähä blev nominerad till Augustpriset 2019. Ligger högt i pockettopplistor. Handlar om en familj med 14 barn. De flesta vuxna. Hade lite svårt med ett så stort persongalleri, men hon skriver väldigt bra.
Sen en av mina favoriter: Lucinda Riley med de sju systrarna. Det kommer en bok om varje syster. Hitintills är fem utgivna och varje bok är ordentligt tjock. Men svår att lägga ifrån sig.

Karins böcker

Sedan vill jag naturligtvis göra reklam för min kusin Karin Alfredssons böcker. Detta är de två senaste. Först är det Vajlett och Rut och sen kommer Roger och Rebecka. Igenkännande från Västerbottens inland. Jag hittar även några släktingar instängda i handlingen. Mycket bra. Läs dom.

Här kommer en deckare Mari Jungstedt. Som vanligt utspelas det på Gotland med kommissarie Anders Knutas.
Den andra av Liane Moriarty är en speciell historia om nio personer på ett hälsohem. Den slutar lyckligt, så det räknas nog till Feelgood.

Du kanske också gillar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *